Saturday, August 13, 2011

Ποιες γυναίκες ικανοποιούνται περισσότερο στο σεξ;



Διαβάστε τα αποτελέσματα της έρευνας που δείχνουν ποιες γυναίκες απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο και ποιες οι προτιμήσεις τους.....


Οι γυναίκες της Αυστραλίας ξυπνούν ευδιάθετες τα πρωινά. Ξέρετε γιατί; Ίσως γιατί είναι οι πιο ικανοποιημένες γυναίκες σε παγκόσμιο επίπεδο με το 27% να δηλώνει πως δεν θα άλλαζε τίποτα στην σεξουαλική ζωή τους.

Έρευνα λοιπόν αποδεικνύει ότι οι ξεχασμένες στην μακρινή αυτή Ήπειρο, δεν είναι και τόσο «ξεχασμένες» από τους ερωτικούς συντρόφους τους.

Επιστρέφοντας σε ποιο γνώριμα εδάφη, αυτά της Ευρώπης, ας δούμε ορισμένες πικάντικες πραγματικότητες που αφορούν στις γυναίκες που ζουν γύρω μας:

Οι Αυστριακές λένε πως όταν μια γυναίκα έχει μοιραστεί το κρεβάτι της με τουλάχιστον 50 συντρόφους, τότε είναι που θεωρείτε «κοινή». Αντιθέτως ο αριθμός αυτός μειώνεται για τις Αμερικανίδες, τις Βρετανίδες και τις Καναδέζες οι οποίες κρίνουν πως οι 20 ερωτικοί σύντροφοι είναι το όριο που θα χαρακτηρίζουν μια γυναίκα.

Οι Βρετανίδες εξομολογούνται πως συνδυάζουν την εργασία με τη χαρά: Το 23% δηλώνει πως έχει κάνει σεξ με συνάδελφο-το αντίστοιχο ποσοστό για τις Αμερικανίδες είναι 19%.

Δυστυχώς το γκάλοπ δεν περιελάμβανε τις σέξι Ελληνίδες.

No comments:

Post a Comment